Lojistik Sektöründe Maliyetleri Yüzde 20 Düşüren Uygulama: Ekmob SFA
Lojistik sektörüne özel verimlilik çözümü…
Lojistik Sektöründe Maliyetleri Yüzde 20 Düşüren Uygulama: Ekmob SFA
Lojistik sektörüne özel verimlilik çözümü…
Şirketlerin satış sürecini hızlandıran mobil uygulama Ekmob SFA (Satış Gücü Otomasyonu), lojistik sektöründe de verimliliği artırıyor. Ekmob SFA kullanan nokta kazanım ekiplerinin görevlerini otomatikleştirilirken, operasyonların daha etkili şekilde yönetilmesi sağlanıyor. Ayrıca, kurumların karbon emisyonunu azaltmanın yanı sıra haftada 1 günlük iş verimliliği kazanmalarına da yardımcı oluyor.
Lojistik sektöründe iş süreçlerini hızlandıran ve verimliliği artıran mobil uygulama Ekmob SFA ile şirketler, operasyonlarını daha etkili bir şekilde yönetiyor. Ekmob SFA ile lojistik sektöründeki satış ekipleri verimlilik artışıyla karbon emisyonlarını azaltırken haftada 1 günlük zaman kazanıyor.
Satış ekibi yönetimi uygulaması Ekmob SFA, satış yönetimi süreçlerinde yeni bir kültür oluştururken lojistik sektöründeki kurumlarda yüzde 40’a varan oranda verimlilik artışı sağlıyor. Lojistik sektöründe temsilcilerin görevlerini otomatikleştirmeye yarayan mobil uygulama Ekmob SFA, kurumların ve satış ekiplerinin hayatına her geçen gün daha fazla giriyor. Halen lojistik sektöründe Hepsijet, Sürat Kargo gibi büyük operasyonlu firmalarda kullanılan Ekmob SFA, satışçıların ziyaret hazırlığından, satış esnasında alınan notlara ve raporlamaya kadar tekrarlanan işleri otomatikleştirmeye yardımcı olarak sahada görev yapan satış ekiplerinin ziyaret sayısını %15 ve temas ettikleri tekil müşteri sayısını %13 artıyor.
Satışa yönelik maliyet yüzde 20 düşüyor
Ekmob SFA kullanan satış ekiplerinin daha iyi bir planlama ile müşteride geçirdiği zamanı azalttığını belirten Ekmob Kurucusu ve CEO’su Sunay Şener şöyle konuşuyor: “Bu satış gücü otomasyonu yazılımıyla satış ekipleri haftada 1 günlük (8 saat) zaman ve iş verimliliği tasarrufu yapabiliyor. Ekmob kullanan ekiplerin verilerine göre Ekmob SFA ile satışa hizmet eden aktivite sayısı da yüzde 25 artıyor. Lojistik sektöründe yeni müşteri kazanımı yapan, yani yeni iş noktaları veya teslimat noktası belirleyen ekipler daha iyi sonuçlar elde ediyor. Doğru müşteriye hitap ederek satış hacmini artırıyor. Bunu yaparken daha az yol kat ediyor ve satışa yönelik maliyetlerini yüzde 20’den fazla azaltıyor.”